Back

Zasnova, izvedba in postavitev spletnega mesta z uporabo Ruby On Rails tehnologije, za prostovolno gasilsko društvo Kompolje.


O društvu:

Kot ostala prostovoljna gasilska društva je bilo tudi PGD Kompolje ustanovljeno z namenom pomagati ljudem ob nesrečah. Za realizacijo tega poslanstva je potrebno, poleg čuta za pomoč sočloveku, imeti tudi znanje in opremo. Tako kot mi so se tudi naši predhodniki trudili, da bi bila ta čim boljša. Ob 85-letnici smo kupili vozili GVC 16/24 in GVM-1 z PMB, kateri danes skupaj kreneta iz garaže ob klicu na pomoč. GVC je majhen, vendar je glede na stanje našega voznega parka to najprimernejša rešitev. Poleg tega imamo gasilsko vozilo za moštvo, ki sodeluje s prikolico za prevoz motorne brizgalne MB 8/8. Za varno in uspešno posredovanje je, poleg gasilne opreme, potrebno poskrbeti tudi za varnost gasilcev. S spremembami narave intervencij je drugačna potreba tudi po zaščitni opremi. Zaradi omejenih finančnih možnosti smo jo kupovali dokaj počasi. Tako smo šele leta 2009 sklenili, da se do 2011 vsem gasilcem zagotovi zaščitna oprema (glede na kategorizacijo), ki je predpisana po standardih GZS. Zelo smo zadovoljni, da smo sklep uresničili, tako da imamo sedaj povsem opremljenih 15 operativnih članov. Imamo tudi 4 dihalne aparate. Naše društvo je po kategorizaciji gasilska enota I. kategorije in šteje preko 140 članov. PGD Kompolje pokriva požarno območje vasi Kompolje in Podgora.

Pgd kompolje2
Pgd kompolje1

Order by:

Prostovoljno gasilsko društvo Kompolje
Kompolje 60
1312 Videm - Dobrepolje
Slovenija

Link:

http://pgd-kompolje.si

Technology we used:

Ruby on Rails, HTML, ZURB Fundation, jQuery

Project category:

Web App

published:

2016


If you have any question about this project, just leave commentary.

  • Leave commentar...
    blog comments powered by Disqus
Pgd kompolje

We build and maintain custom web applications using Ruby on Rails and some other powerfull languages. Our small offices of developers and technical support are based in Slovenia and England. We are working and communicating face-to-face with clients for the best user experiences.

About company

Headquarters:

Blaz Sajovic s.p.

Kosovelova street 10, 6230 Postojna, Slovenia

Reg. number: 7007612000

Tax number: 31833969

Phone: +386 70 809 413

E-mail: info@proteuslab.com
Help desk:

×